Om oss

En personligare digitalbyrå

Norrlandsdigitalbyrå en mindre byrå för dig som vill ha en personligare kontakt. 

Hela iden med vår byrå är att du som kund inte ska sitta och behöva leta utan vi ser över hela ditt företag och skaffar er dom verktyg som krävs för att lyckas.

Jag är stolt över mina framstående kvalifikationer och certifieringar inom digital marknadsföring och webbutveckling. Med över 20 års erfarenhet av webbutveckling har jag förfinat mina färdigheter för att möta kraven i den digitala världen.

Jag brinner för marknadsföring och webbutveckling och ser det som mer än bara arbete – det är min passion. Att skapa och implementera framgångsrika digitala marknadsföringsstrategier och utveckla webblösningar är inte bara mitt arbete, det är vad jag älskar att göra. 

Jag anser att nyfikenhet och en ständig vilja att lära är nyckeln till framgång inom alla branscher. Därför håller jag mina kunskaper ständigt uppdaterade genom att delta i relevanta kurser och workshops.
En del av mina utbildningar är

  • Unified commerce
  • Digital marketing
  • Digital analysis and measurement
  • SEO & SEM
  • AI driven marknadskommunikation
  • E-commerce supply & demand 

Jag har även utbildat mig inom ekonomi och bokföring och drivit företag samt hjälp andra företag i ca 25 år. Jag har drivit skiduthyrning och är utbildad helikopterpilot.

Jag tar även hjälp av duktiga utvecklare när det behövs. Genom denna dedikation till kontinuerlig inlärning är jag rustade med de senaste verktygen och teknikerna för att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar för mina klienter och samarbetspartners. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och möta nya utmaningar inom den dynamiska världen av digital marknadsföring och webbutveckling.